Teteje
kosar Kosár (0 Ft)
Elérhetőség
Telefon: (+3630)244-8681
email: tipitopi@tipitopi.hu      

Főoldal >> Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat  a - www.tipitopi.hu üzemeltetője -, a Momo Box Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át.
A Momo Box Kft. az Ügyfél kérésére a Momo Box Kft. által kezelt személyes adataival kapcsolatban tájékoztatást ad, illetve azokat az Ügyfél kérésére módosítja.
Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. valamint a 2001.évi CVIII., az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról rendelkező törvénynek megfelelően járunk el.

Az információ tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a Momo Box Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.tipitopi.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.


Lábak
Tipi-Topi gyermekcipőbolt